< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
   

Aizvadīts Ventspils novada skolu 2.–3. klašu komandu minihandbola turnīrs

Aizvadīts Ventspils novada skolu 2.–3. klašu komandu minihandbola turnīrs

2024-02-05, 12.18

Šī gada 2. februārī Tārgales pamatskolas jaunieši, realizējot Ventspils novada pašvaldības 2023. gada projektu finansēšanas konkursa “Jaunietis darbībā 2023” projekta “Menedžeru skola” laikā iegūtās zināšanas, piedalījās Ventspils novada skolu 2.–3. klašu komandu minihandbola turnīra organizēšanā. Jaunieši piedalījās tajā, lai sagatavotu visu nepieciešamo turnīra veiksmīgai norisei, tiesāja sacensības un iedrošināja jaunos sportistus sacensību laikā gan izdošanās, gan neveiksmes brīžos.

Sacensībās piedalījās astoņas komandas no visām Ventspils novada skolām – Piltenes pamatskolas, Popes pamatskolas, Puzes pamatskolas, Tārgales pamatskolas, Ugāles vidusskolas, Užavas pamatskolas un Zūru pamatskolas.

Pēc aizraujošām spēlēm grupu turnīros un pusfinālos fināla spēlē par trešo vietu Zūru pamatskolas komanda uzvarēja Puzes pamatskolas komandu ar rezultātu 3:2. Finālspēlē par pirmo vietu Ugāles vidusskolas komanda ar rezultātu 10:9 bija spēcīgāka par Tārgales pamatskolas komandu.

Komandas saņēma dažādas balvas, tai skaitā pirmo trīs vietu komandām balvās kausi un spēlētājiem medaļas, bet uzvarētājiem Latvijas Handbola federācijas sarūpētā balva – minihandbola vārtu komplekts.

Paldies skolu sporta skolotājiem, Tārgales pamatskolai, jauniešiem, kuri organizēja turnīru, un sadarbības partneriem – Latvijas Handbola federācijai, SIA “Kurzemes granulas”, Ventspils brīvostas pārvaldei.

Pēteris Tervits
Foto: Haralds Ekmanis

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm